Belföld

Felfegyverzik magukat az adóellenőrök?

Nyílt közbeszerzési eljárást írt ki fegyverzeti anyagok -, kézbilincsek, paprikaspray, lövedéksebesség-mérő és speciális fegyverzeti tartozékok - beszerzésére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Az ajánlati felhívás szerint az adóhatóság egyebek között 250 darab Blackhawk Sherpa3 fegyvertokot, 500 darab ASP kézbilincset tokkal, 1000 darab Paprikaspray utántöltő palackot valamint 10-10 darab 3 ml-es fecskendőt és 1,5 mm-es galléros tűt szeretne beszerezni kábító fegyverhez. Szerepel továbbá a kiírásban lövedéksebesség-mérő, lövésmérő óra, Mossberg puskához való polimer válltámasz markolattal vagy például HK MP5 géppisztolyhoz való tisztító szett is.

Az ajánlatkérő a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás bírálati szempontot alkalmazza az ajánlatok mérlegelése során. A nettó ajánlati árnak tartalmaznia kell az áfa kivételével az eszközök leszállításáig felmerülő valamennyi költséget (vám, szállítási költség stb).

A beszerzendő tárgyak egy részére is lehet ajánlatot tenni. Az ajánlatok beadásának határideje november 29., 10 óra, ami azonos az ajánlatok felbontásának időpontjával. Az eredményhirdetés az ajánlatok bontását követő 10. munkanapon lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik