Belföld

Autós üldözés az M1-esen

Elõállítottak egy román férfit, aki társával az M1-es autópályán kocsikat próbált megállítani, hogy aranynak látszó ékszereket kínáljon pénzért cserébe, majd a helyszínre érkezõ rendõrök láttán elmenekült.

Bényi Mónika közölte: a sztráda 35-ös kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon igyekezett megállítani a férfi autókat német rendszámú gépkocsijához, segítségkérés címen.

Egy brit rendszámú autó meg is állt, s a benne ülõk adtak is pénzt a férfinak. A szóvivõ szerint õket is meghallgatják majd.

Eközben a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányságra bejelentés érkezett, hogy az autópályán gyanúsan viselkedik egy német rendszámú Mercedes sofõrje. Egy járõrpár a helyszínre sietett, de a sofõr az igazoltatás alól kibújva menekülni kezdett.

A rendõrök erõsítést kértek, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság munkatársai ekkor áteresztõ pontokkal lassítani kezdték a fõváros felé tartó forgalmat.

A menekülõ autó elõbb koccant egy személyautóval, majd hátulról belerohant egy Suzukiba. A vétlen kocsiban ülõk közül ketten könnyebben megsérültek, míg a menekülõ kocsi utasa, egy nõ súlyosan megsérült. Õt a budapesti Szent János kórházba szállították. A román sofõrt a bicskei rendõrkapitányságra állították elõ. A történteket a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság vizsgálja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik