Belföld

Gyurcsány mentelmi joga, strandszezon és Gyöngyöspata [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte a Legfőbb Ügyészség. Ezt a volt miniszterelnök jelentette be pénteken a Facebookon, jelezve: lemond mentelmi jogáról.
Bővebben…

Újabb balhé lehet Gyöngyöspatán. Radikális csoportok találkozót szerveznek a településre szombaton.
Bővebben…

Felborul a budapesti közlekedés szombat délután. A Critical Mass alatt az autósoknak érdemes elkerülniük a belvárost.
Bővebben…

A fővárosban a Dagály strand szombati nyitásával veszi kezdetét a strandszezon; szerdánként mindenki kedvezményes jeggyel fürdőzhet.
Bővebben…

Előzetes letartóztatásba helyezte pénteken az Egri Városi Bíróság azt a három férfit, akit a keddi gyöngyöspatai verekedés miatt vettek őrizetbe.
Bővebben…

Büntethetőek lesznek a Büntető törvénykönyv módosítása nyomán azok, akik egyenruhában félelmet és riadalmat keltenek az ország lakosságában – mondta Pintér Sándor belügyminiszter.
Bővebben…

Ünnepséggel és utcabállal készül a budapesti brit nagykövetség Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére – mondta el a Hír24-nek Fáber Dániel a külképviselet sajtószóvivője.
Bővebben…

Mielőbb új egyezség megkötését javasolja az önkormányzat hitelezőivel Esztergom független polgármestere, hogy elkerüljék a város ellehetetlenüléséhez vezető adósságrendezési folyamat mindkét várható kimenetelét.
Bővebben…

Pert indít a VI. kerületi jegyző ellen a West-Balkán szórakozóhelyen történt tragédia egyik áldozatának családja.
Bővebben…

A titkosszolgálatok is vizsgálódnak Gyöngyöspata ügyében. Az elhárítás és a hírszerzés feladata annak tisztázása, hogy érdekében állt-e valakinek a település “evakuálása”.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik