Belföld

Elfogultság, tényfeltárás és a pedagógusok [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Kiegyensúlyozatlan volt Az Este. A médiatanács figyelmeztette a köztévét, mert nem tájékoztattak átfogóan és elfogulatlanul.
Bővebben…

Május 1-jétől a Budapesti Közlekedési Központ új paraméterkönyve alapján több autóbuszjárat gyakrabban, és rövidebb menetidővel fog járni. A 906-os éjszakai autóbuszjáratot a Combino-villamosok váltják fel, így a Nagykörúton szünet nélkül lesz villamosközlekedés.
Bővebben…

Tényfeltáró bizottság létrehozását kezdeményezi a Fidesz a Gyöngyöspatán történtek miatt, illetve a településen zajló események tisztázására – jelentette be a parlament rendészeti bizottságának fideszes elnöke.
Bővebben…

Megszüntették a Magyar Mozgókép Közalapítványt. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint a szervezet adósságállománya a felelőtlen gazdálkodásnak köszönhetően olyan mértékű, amelyet nem lehet konszenzusos úton konszolidálni.
Bővebben…

Pert nyert az Lehet Más a Politika a Magyar Villamos Művek ellen. Az ellenzéki párt azért fordult bírósághoz , mert a cég nem adta ki nekik a szállodaügyletéről szóló belső vizsgálati jelentéseket és nem számolt be azok költségeiről sem. Az ítélet jogerős.
Bővebben…

Radikálisabb alkotmányunk is lehetne. Boross Péter és Gulyás Gergely is el tudta volna képzelni Alkotmánybíróság nélkül az új alaptörvényt.
Bővebben…

Orbán Viktor a TV2 Frizbi című műsorának kifejtette, hogy teljesen nyilvánvaló, mit kellet volna már csinálni hetekkel ezelőtt is, de azok, akik Gyöngyöspatán provokálták az ott élőket a gyülekezési szabadság mögé bújtak.
Bővebben…

A kötelező óraszámok helyett a törvényben megszabott heti kötelező munkaidő 80 százalékát kellene a pedagógusoknak a közoktatási intézményekben eltölteniük – többek között ezt javasolná az oktatási államtitkárság az új közoktatási törvényben.
Bővebben…

A személyi jövedelem adó idei csökkentése miatt jövőre várhatóan kevesebb pénzhez jutnak az egyszázalékos felajánlásokból a civil szervezetek.
Bővebben…

Négy rendezvényszervező ellen emelt vádat a VI.-VII. kerületi ügyészség a Nyugati téri West Balkán nevű szórakozóhelyen január 15-én három halálos áldozatot követelő tragédia ügyében halálos tömegszerencsétlenség okozásáért.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik