Belföld

Meghalt Komlós Juci, robbanás Budapesten, kitálalt Kulcsár [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Életének 93. évében elhunyt Komlós Juci. A Jászai Mari-díjas és érdemes művész haláláról a Nemzeti Színház értesítette a távirati irodát. Komlós Juci búcsúztatása szűk családi és baráti körben lesz.
Bővebben…

Sztrájkra készülnek a közmédiumok szakszervezetei, ha nem sikerül megállapodni a bérekről a médiaszolgáltatás-támogató alappal – írja a Népszabadság.
Bővebben…

Összesen két sérültet mentettek ki a romok alól a tűzoltók a VII. kerületi Nefelejcs utcában, ahol egy régi, kétszintes bérház második emeleti egyik lakása robbant fel szerdán délelőtt.
Bővebben…

Az oktatási államtitkár szerint előtérbe kell helyezni az erkölcsöt és az etikát az oktatásban. Hoffmann Rózsa a keresztény civil szervezetek negyedik országos fórumán szólalt fel a Parlamentben.
Bővebben…

Elkezdődhet az elektronikus jegyrendszer bevezetése a közösségi közlekedésben. A képviselők György István főpolgármester-helyettes javaslatát egyhangúlag fogadták el.
Bővebben…

Bűncselekmény hiányában felmentett a Fővárosi Bíróság szerdán, nem jogerősen hat embert, akiket jogellenes adatlekérés miatt egy az UD Zrt.-hez köthető ügyben hivatali visszaéléssel vádolt meg az ügyészség.
Bővebben…

A Századvég felmérése szerint a többség nem háborodott fel Lázár szavain. A fideszes politikus az egyik hódmezővásárhelyi közgyűlésen azt mondta, hogy akinek “nincs semmije, az annyit is ér”.
Bővebben…

A sokmilliárdos sikkasztás vádjával gyanúsított Kulcsár Attila arról beszélt: számos ügyfele úgy kereste meg, hogy mások ajánlották őt, mint olyan brókert, aki magas hozamokat tud biztosítani a pénzügyi befektetőknek.
Bővebben…

A BRFK szerint Bajusz Ferenc magánvéleményt közölt. A felháborodott rendőrőrnagy a Facebookon azt üzente Orbán Viktornak, jó lenne, ha felébredne és kicsit körbenézne.
Bővebben…

Roosevelt volt amerikai elnök helyett Széchenyi István nevét viseli május 5-től a Magyar Tudományos Akadémia előtt álló tér a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik