Belföld

Verekedés két Szolnok megyei iskolában

Verekedés volt két általános iskolában Szolnok megyében: a tószegiben a gyerekek egymással csaptak össze, míg egy szolnoki intézményben egy szülő ütött meg egy diáklányt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szabó Zita őrnagy tájékoztatása szerint a tószegi iskola udvarán egy korábbi sérelem miatt verekedett össze egy 15 éves és egy 14 éves fiú. A csetepatéba bekapcsolódtak társaik is, végül már hatan ütötték egymást. A verekedésben ketten könnyebb sérülést szenvedtek. Az esetet az iskola igazgatóhelyettese jelentette be. A rendőrség minden verekedő fiatalt előállított és az ügyben csoportos garázdaság miatt eljárást indított.

Az egyik szolnoki általános iskolában szintén egy elhúzódó mérges viszony miatt két lány összeveszett. Az indulatos szóváltásba bekapcsolódott egyikőjük édesanyja is, aki a vita hevében egyszer arcon ütötte a másik 13 éves lányt. A rendőrség előállította a 41 éves nőt, aki tettét azzal magyarázta: megelégelte, hogy a másik tanuló az ő lányát rendszeresen piszkálja. A rendőrség a garázdaság miatt gyorsított eljárás keretében tervezi bíróság elé állítani a verekedő szülőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik