Belföld

Két holttest és egy csecsemő Fóton

Gyilkosság áldozat lett az a két nő, akiknek holttestére szerda éjjel bukkantak mentősök. A családi házban egy csecsemőt is találtak.

A mentősök 22 óra előtt pár perccel érkeztek a fóti családi házba – közölte az Országos Mentő Szolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese.

A rendőrök megállapították, hogy a két nő gyilkosság áldozata lett, egy 39 éves nő és 76 éves édesanyja – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kovács Viktória elmondta, hogy szerdán délután egy levelet kapott a rendőrség a bűncselekmény feltételezett elkövetőjétől, amelyben az állt, hogy egy csecsemőt hagyott egy fóti családi házban. A rendőrök kiérkezésükkor megtalálták a kisbabát, akit enyhe kiszáradás miatt kórházba szállítottak.

A rendőrség szerint a feltételezett elkövető Pelády Tibor Ferenc 34 éves budapesti férfi, akit nagy erőkkel keresnek. A sajtóügyeletes elmondta, hogy a férfi egy LUH 405 rendszámú, szürke Nissan Qashqai típusú autóval közlekedik. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés miatt nyomoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik