Belföld

Balos miniháború a Facebookon

Egymást osztotta a "gyurcsányista" kaszinótojás-dobáló és az MSZP szóvivője a közösségi oldalon.

Parázs vita alakult ki tegnap éjjel a Facebookon Dániel Péter ügyvéd, a Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió (MSZDU) elnöke és Török Zsolt szocialista szóvivő között – adta hírül a Policity.eu.

Történt ugyanis, hogy a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát kaszinótojással megdobáló, Gyurcsány Ferencet karizmatikus baloldali demokratának nevező Dániel felemelte a hangját a közösségi oldalon az ellen, hogy Török Zsolt a “Kék Szalaggal a demokráciánkért” nevű szervezet egyik tagját, Péli Ágnest állítólag “lenácizta”, majd a hozzászólásait is letiltotta.

Dániel szerint Péli szóvá akarta tenni, hogy az MSZP politikája nem hiteles, mert annó nem tett sokat a “kisemberekért”, akiket viszont most meg akar védeni. Péli Török Zsolthoz címezve közölte azt is: könnyen beszél és oktat ki másokat a több százezres fizetésével – magyarázta az ügyvéd.

Török erre reagálva azt írta: “Vigyázat! Dániel Péter valakiknek dolgozik, és hazugságokat terjeszt! Vigyázz Vele! Óvatosan, mert Kövér Laciék is láthatják!”.

Az MSZDU elnöke többi közt a következővel lőtt vissza: “Éppen ezért lenne nagy szükség már a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett, árnyalt, sokszínű és igényes politizálásra. Ezért lenne már szükség egy új, erős és hiteles baloldali pártra, ahol persze nem egy Török Zsolt-féle, hazug és arrogáns bunkó lesz majd a szóvivő”.

A Policity.eu szerint a kommenthadjárat még ma is tart, és “a baloldalt féltő netaktivisták egy megbolydult méhkasra emlékeztetnek”.

AJÁNLOTT LINK:

A korszerű MSZP a Facebookon vívja meg belső harcait (Policity.eu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik