Belföld

Daróczi édesanyja Orbánnal levelezett

Válaszlevelet kapott Orbán Viktortól, sőt, találkozott is a miniszterelnökkel, aki mindenre kiterjedő vizsgálatot ígért – ezt állítja Ica néni, a tragikusan elhunyt kormányszóvivő, Daróczi Dávid édesanyja. A miniszterelnök sajtósa szerint viszont Orbán Viktor nem találkozott az asszonnyal - írja a Blikk.

A jóistenig is elmegyek, Orbán Viktor úrnál már jártam – mondta a bulvárlapnak Ica néni, aki szerint miután 8 oldalas levelet írt a kormányfőnek, a miniszterelnökséget vezető államtitkárság kabinetfőnöke levélben kérte a telefonszámát, majd felhívták, és Orbán Viktor fogadta a Parlamentben.

Elmondása szerint fél órát beszélgettek, majd Orbán kérte, hogy írjon le mindent, ami miatt kétségei vannak a fia öngyilkosságával kapcsolatban. Később pedig értesítette, hogy az anyagot továbbította a Belügyminisztériumba.

A hölgy és a miniszterelnök között néhány levélváltásra sor került – erősítette meg a lapnak Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője, aki azt azonban cáfolta, hogy személyes találkozóra is sor került volna Orbán Viktor és Daróczi Dávid édesanyja között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik