Belföld

Holttestet találtak az Alsóörsön keresett kocsiban

Sajtóinformációk szerint egy holtest feküdt abban a sötét színű kocsiban, amelyet a reggeli alsóörsi lövöldözés kapcsán kerestek és kora délután találtak meg.

Egy holttestet találtak abban az autóban, amelyből feltehetően leadták szerdára virradóra a két ember életét, köztük egy rendőrét kioltó halálos lövéseket – adta hírül a TV2.hu, a rendőrség nem kommentálta az értesülést. A gépkocsi Alsóörs határában egy elhagyott részen áll, és ott rendőrök helyszínelnek.

A kereskedelmi televízió Tények című hírműsorának honlapján megjelentek szerint azt a fekete autót találták meg, amelyet a rendőrség az alsóörsi gyilkosság kapcsán keresett. A mentők közlése szerint “halál beálltásának megállapításához” hívták őket.
Bényi Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a TV2 információira reagálva szerda délután mindössze annyit mondott: ” a rendőrök nyomozati cselekményt hajtanak végre”.

Az intézkedésről nem kívánt részleteket elárulni, így azt sem kívánta megerősíteni, hogy a bűncselekmény kapcsán keresett autót találták-e meg, illetve valóban volt-e holttest a járműben. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának beszámolója szerint az Alsóörs és Felsőörs közötti úton, a Szőlő-hegynél találta meg a rendőrség az elhagyott, fekete színű személyautót.

A Szőlő-heggyel szembeni cserjés, füves mezőgazdasági területen – az úttól mintegy száz méternyire – látható a magas fűben álló fekete autó, amely körül több rendőr és menőautó áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik