Belföld

Megszúrt egy nő egy lányt Dunaújvárosban

Életveszélyesen megsebesítette 16 éves lányismerősét szombatra virradó éjszaka egy 34 éves nő Dunaújvárosban. A fiatal lány erőszakosan dörömbölt az asszony földszinti lakásának az ablakán, és többszöri felszólításra sem akart távozni.

A fiatal lány az ablakon dörömbölve akart bejutni az asszonyhoz, mert beszélni akart vele. Ő azonban nem akarta beengedni, és miután többször eredménytelenül szólította fel távozásra, a rendőrséget hívta. A lány a hívást hallva távozott, majd miután a rendőrök elmentek a háztól, ismét visszatért és tovább dörömbölt.

A nő kinyitotta az ablakot és újra felszólította a hívatlan látogatót, hogy távozzon, de a lány a konyhaablak rácsára is felkapaszkodott. Az asszony akkor egy konyhakéssel többször kiszúrt az ablakon. Az egyik szúrás a lány mellkasát találta el, és életveszélyes sérülést okozott.

A fiatalon a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban életmentő műtétet hajtottak végre, most az intenzív osztályon ápolják. Az asszonyt életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, büntetőeljárás indult ellene, amelyben szabadlábon védekezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik