Belföld

Botrányok a Hungaroringen

Tizenkét személyt állítottak elő a rendőrök pénteken a Hungaroringen, ötöt azért, mert nem tudta igazolni személyazonosságát, hetet pedig bűncselekmény gyanúja miatt - közölte a rendőrség. Büntető feljelentést két esetben tettek a rendőrök.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elárulta, hogy egy autóvezetőt kábítószerfogyasztás és -terjesztés gyanúja miatt vonnak felelősségre. A sofőrt és autójának három utasát eleinte azért állították elő a rendőrök, mert a vezető ittas volt, és feltehetően kábítószert is fogyasztott.

A másik büntetőfeljelentés is egy alkoholt fogyasztó vezető esetében történt, a sofőr ugyanis olyan mértékben volt részeg, ami már kimeríti a bűncselekmény kategóriáját – tájékoztatott a sajtóügyeletes.

A rendőrség közleménye szerint pénteken két taxist is előállítottak a Ring területén, ugyanis a két férfi hamisított, behajtásra feljogosító matricát használt. Őket, a lefoglalt bizonyítékok alapján okirathamisítással gyanúsítják.

Tiltott kéjelgés miatt pedig fejenként 80 ezer forint pénzbírsággal sújtott két nőt a rendőrség. A lányokat még csütörtök éjjel állították elő, szintén a Hungaroring területén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik