Belföld

Ingyen lehet utazni a Forma-1-re

A verseny ideje alatt a BKV megduplázza a Gödöllői HÉV kapacitását, az Árpád hídtól pedig ingyenes autóbuszokkal biztosítja a Hungaroringre látogatók közlekedését. Térképen is megmutatjuk.

A Forma-1-es pálya a Gödöllő állomásig közlekedő HÉV-szerelvényekkel érhető el Szilasliget megállóhelytől gyalogosan, Mogyoród állomástól buszjárattal. A korábbi évekkel ellentétben a közlekedési társaság nem nyitja meg a Hungaroring ideiglenes megállóhelyet – mondák el a FigyelőNetnek a BKV sajtóosztályán.

A Gödöllői HÉV-szerelvények a megszokott menetrend szerint, de péntek délután, szombat és vasárnap nappal megduplázott kocsiszámmal közlekednek, a Cinkotára és Csömörre közlekedő HÉV-vel a Forma-1 pálya nem érhető el.
A Magyar Nagydíj ideje alatt (július 30-31-én és augusztus 1-jén) Mogyoród HÉV-állomásig kiegészítő jegy vásárlása nélkül utazhatnak azok, akik az adott napon és időpontban érvényben lévő 24 és 72 órás jeggyel vagy Budapest-kártyával rendelkeznek. Az Árpád hídról a Forma-1-es versenyre induló közvetlen buszjáratok a versenyre érvényes belépővel rendelkezők számára ingyenesek.

forrás: BKV

forrás: BKV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik