Belföld

Balesetek és torlódások

Több baleset is lassította a forgalmat az M7-es autópályán ma. Hódmezővásárhely határában pedig egy férfi megfulladt, miután traktorjával egy vizesárokba borult.

Az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalán Pákozd térségében több autó ütközött a reggeli órákban, nem sérült meg senki, de egy ideig öt kilométeres kocsisor araszolt a Balaton felé.

Később a váli pihenőnél – a 33-as kilométer közelében – három autó karambolozott, a 44-es kilométernél, Velencénél pedig személyautóval ütközött össze egy motoros. Mindkét baleset tovább lassította a forgalmat.

Az M1-es autópályán az M0-s autóút közelében két teherautó és két személyautó karambolozott dél körül, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel az M1-esen a Győr felé vezető oldalon.

Ugyancsak baleset miatt kellett lezárni egy órára reggel teljes szélességében Győrnél az 1-es főutat, a város szélén hármas karambol történt, de senki nem sérült meg. Egy kocsi balra kanyarodott volna a főútról, de a mögötte haladó jármű belerohant, átlökte a szembejövő sávba, és ott egy harmadik autó is nekiütközött.

Szintén csak anyagi kár keletkezett abban a balesetben, amely a 82-es úton, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye határán történt délelőtt, amikor három autó ütközött össze.

Hódmezővásárhely külterületén délelőtt egy férfi traktorjával egy vizesárokba borult; a 62 éves férfi megfulladt.

Tatabányán, az 1-es úton egy 26 éves fiatalember ittasan halálra gázolt egy nőt még péntek éjjel. A vezető elhagyta a helyszínt, majd fél óra múlva otthonából felhívta a rendőrséget, és közölte, ő okozta a balesetet. A férfi nem ülhetett volna a volánhoz, mert a bíróság korábban szeptember 10-ig eltiltotta a vezetéstől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik