Belföld

Sólyom államtitkárokat nevez ki

24.hu
24.hu

2010. 06. 02. 12:14

Délután adja át a köztársasági elnök az Orbán-kormány 42 államtitkárának kinevezését - erősítette meg a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI információját.

Szerda délután adja át Sólyom László köztársasági elnök az Orbán-kormány 42 államtitkárának kinevezését – erősítette meg a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI tegnapi információját.

A Miniszterelnökség államtitkára lesz Varga Mihály.
A Belügyminisztérium államtitkárának Kontrát Károlyt és Tállai Andrást, közigazgatási államtitkárnak Felkai Lászlót nevezi ki az államfő.
A Honvédelmi Minisztériumban Simicskó István látja el az államtitkári, Fodor Lajos a közigazgatási államtitkári feladatokat.
A Navracsics Tibor vezette Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnál Balog Zoltán, Kovács Zoltán, Répássy Róbert, Rétvári Bence, Szabó Erika és Szászfalvi László töltik be az államtitkári posztokat; a közigazgatási államtitkár Gál András Levente lesz.
Egy államtitkára lesz a Külügyminisztériumnak Németh Zsolt személyében, a közigazgatási államtitkárnak Bába Ivánt nevezik majd ki.
A Nemzetgazdasági Minisztériumnál hat államtitkár dolgozik majd: Becsey Zsolt, Bencsik János, Cséfalvay Zoltán, Czomba Sándor, Kármán András és Naszvadi György. A közigazgatási államtitkári feladatokat Nagy Róza látja majd el.
A Nemzeti Erőforrás Minisztériumánál államtitkár lesz Czene Attila, Halász János, Hoffmann Rózsa, Soltész Miklós, Szócska Miklós és Szőcs Géza. Közigazgatási államtitkárként Jávor András dolgozik a tárcánál.
Hat államtitkár tevékenykedik majd a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál is: Fónagy János, Halasi Tibor, Hegmanné Nemes Sára, Molnár Ágnes, Nyitrai Zsolt és Völner Pál. E tárca közigazgatási államtitkára Vízkelety Mariann lesz.
A Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárai lesznek Ángyán József, Czerván György, Illés Zoltán, Kardeván Endre és V. Németh Zsolt. Farkas Imre közigazgatási államtitkár lesz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.