Belföld

Kábítószerrel a mellei között érkezett Ferihegyre

Erősen illuminált állapotban érkezett egy nő Ferihegyre, ezért a rendőrök kísérték le a gépe fedélzetéről, majd előállították, ugyanis a fehérneműjében két csomag marihuánát találtak - értesült a police.hu.

A Hollandiából érkező gép személyzete értesítette a rendőrséget arról, hogy egy utas nem akarja elhagyni a gép fedélzetét. Elmondásuk szerint a nő részeg volt, ezért az ülőhelyéről sem volt képes felállni.

Mire a repülőtéri rendőrök kiérkeztek már az öltözéke is hiányos volt, és agresszívan viselkedett. Azt gyanították, hogy kábítószer befolyásolja.

A helyszínre érkező orvos mentőautóval szállította volna el a beteget, ám a vizsgálat közben két csomag marihuánát találtak a nő melltartójában.

A fiatal nő elmesélte, hogy a drogot Hollandiában egy üzletben vásárolta, ezután az Erzsébet kórház toxikológiai osztályára szállították.

Az esetet követően a reptéri nyomozók meghallgatták a fiatal hölgy édesanyját, aki a repülőtéren várakozott a gép leszállását követően. Elmondása szerint a lánya prostituáltként dolgozott kint és most sikerült elszöknie kitartójától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik