Belföld

Meccs és nagygyűlés holnap, mától rendőri korlátozások

A Fidesz nagygyűlés miatt forgalomkorlátozás, a meccs miatt fokozott ellenőrzés lesz Budapesten.

Nagygyűlést tart holnap a Fidesz-KDNP a Parlament előtt. Beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke is.

A rendezvény 15 órakor kezdődik, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság már ma 17 órától forgalomkorlátozást léptet életbe.

Tilos megállni!

Ma 17 órától holnap 21 óráig a Budapest V.,

– Vértanúk terén körben,

– Kossuth téren körben, a Miniszterelnöki Hivatal parkolójában,

– Alkotmány utca mindkét oldalán,

– Széchenyi felső rakparton a Kossuth tér és a Balaton utca között,

– Balassi Bálint utca mindkét oldalán a Kossuth tér és a Balaton utca között.

Holnap 13 óra 30 perctől 19 óráig lezárják a Vértanúk terét, a Kossuth teret, az Alkotmány utcát, a Széchenyi felső rakpart Kossuth tér és Balaton utca közötti szakaszát, a Balassi Bálint utca Kossuth tér és a Balaton utca közötti szakaszát.

Nem a nagygyűlés, hanem a holnapi magyar-német focimeccs miatt a budapesti főkapitány nemcsak a Puskás Ferenc Stadion környékén, hanem a főváros egész területén fokozott ellenőrzést rendelt el 2010. május 28-án 16 órától 24 óráig, illetve 2010. május 29-én 8 órától 2010. május 29-én 24 óráig. “Ilyenkor a rendőrség az állampolgárok ruházatát és járműveit átvizsgálhatja, a közbiztonságra veszélyes eszközöket, anyagokat lefoglalhatja és azoknak az esemény helyszínére történő bevitelét megtilthatja.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik