Belföld

Mesterházy még reménykedik

A listavezető szerint sokan máris megbánták, hogy a Fideszre szavaztak.

Mesterházy Attila hisz az MSZP megújulásában, a következő évek egyik legfőbb feladatának azt tartja, hogy karakteres, erős baloldali néppártot építsenek. A Népszavának azt mondta: 2014-re az MSZP a legjobb párt lehet az akkor porondon lévő politikai erők közül.

Az MSZP listavezetője szerint a Fidesz kétharmados győzelme nem biztos, nagyon sokan már úgy látják, hogy az első fordulóban rosszul döntöttek. Ő bízik abban, hogy ezek a szavazók most az MSZP-t támogatják, amelynek esélye van a kétharmad megakadályozására.

A szocialistáknak Mesterházy szerint az a dolguk, hogy következetesen kiálljanak a haladás mellett, segítsék a középrétegeket, a munkájukból élőket, a nyugdíjasokat, a fiatalokat, a kis- és középvállalkozókat, az agráriumban dolgozókat és az elesetteket.

Mint mondta, hisz abban, hogy az MSZP, a választási vereséggel együtt is, nemcsak az elmúlt húsz év legsikeresebb pártja volt, hanem a következő húsz évben is a legsikeresebb tud lenni, ha következetesen, hitelesen képviseli azt az értékrendet, politikát, amit saját magának meghatároz.

Ajánlott link:

Orbán mindig tévedett, amikor temette a baloldalt (Népszava)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik