Belföld

Frenetikus hangulatban készül a Fidesz 25-ére

Legalább is ezt állítják a párt belső emberei a kampányfőnökök ülése után.

A választások első fordulójának eredményeit értékelte a már nyertes képviselőjelöltek és a második körre készülők, valamint kampányfőnökeik előtt hétfőn Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, a fővárosi Polgárok Házában – tudta meg az MTI fideszes forrásokból.

Az MTI értesülései szerint elhangzott, hogy az előzetes várakozásnál jobban szerepeltek a Fidesz-KDNP jelöltjei. A szövetségnél úgy számoltak, hogy a második fordulóban nyolcvan képviselőnek kell ismét megméretnie magát, ezzel szemben csak 57-nek kell újráznia.

Az egyik résztvevő elmondása szerint a „frenetikus hangulatú” megbeszélésen megerősítették, hogy minél nagyobb többséget sikerül szereznie a Fidesz-KDNP-nek, annál gyorsabban lehet majd a szükséges változásokat végrehajtani.

Elkészültek a második fordulóra szóló szórólapok, kampányanyagok és videók is, ezeket hétfőtől már el is kezdik terjeszteni. A mozgósítás is tovább folytatódik, és azok a jelöltek, akik az első fordulóban nyertek, segítenek azoknak, akik a második fordulóban még egyszer megméretik magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik