Belföld

Simon: nyuszik a Fidesz jelöltjei?

A húsvéti ünnephez közeledve a nyuszihoz hasonlította a Fidesz miskolci országgyűlési képviselőjelöltjeit Simon Gábor, az MSZP országgyűlési képviselője.

A nyuszi, mint köztudott, gyáva állat, a Fidesz miskolci képviselőjelöltjei pedig gyáva módra futamodnak meg. A párt mind a négy képviselőjelöltje megmutatta: gyávák, mert nemcsak terveik nincsenek Miskolc fejlesztésére, hanem mondanivalójuk sincs a miskolciakhoz – mondta Simon Gábor.

A politikus ezt arra hivatkozva állította, hogy a Fidesz nem kíván részt venni a helyi televízióban rendezendő vitaműsorban, ugyanakkor a Fidesz szerinte folytatja mocskolódásait, hiszen kiadtak egy olyan újságot, amely alpári módon foglalkozik a helyi szocialista politikusokkal. Az újság fotóval illusztrálva mutatta be Simon Gábor házát és autóját, amire reagálva az MSZP-s politikus elmondta: minden további nélkül hajlandó elcserélni a házát olyan miskolci fideszesekével, mint Pelczné Gáll Ildikó, Lenártek András vagy Répássy Róbert. A képviselőjelölt azt is megemlítette: hirdető táblái, plakátjai megrongálása, ellopása miatt csütörtökön a rendőrségen feljelentést tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik