Belföld

Lendvai: “Ennél gyávább magatartást még nem láttam!”

Az MSZP elnöke furcsállja hogy míg Navracsics Tibor "rázta az öklét" az MSZP ellen, a Fidesz pártszóvivője bejelentette: nem állnak szóba a szocialistákkal.

„Ennél gyávább magatartást még nem láttam” – mondta az ATV-nek Lendvai Ildikó a Fidesz vasárnapi közleményére reagálva, miszerint nem mennek el az MSZP által kezdeményezett vitasorozatra. A Fidesz úgy megy neki a választásnak, hogy nincs mersze kiállni, dunsztja sincs, milyen az ország helyzete – mondta a pártelnök.

A politikus beszélt Hagyó Miklós ügyeiről is: szerinte a volt főpolgármester-helyettes szerepével kapcsolatban még mindig vannak kérdőjelek. Úgy gondolja, hogy a volt főpolgármester-helyettest nagyon súlyos vádak érték Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója részéről, miszerint 70 millió forintot kapott a közlekedési vállalathoz közeli cégektől. Lendvai szerint ez nagy tehertétel az MSZP számára, amit Hagyó valószínűleg átlátott. Ezért függesztette fel párttagságát, így maga küzdhet meg az igazáért.

Az MSZP pártelnökének úgy véli Balogh kampánymenetrend szerint nyilatkozott jobboldali újságnak. Emellett emlékeztetett arra, hogy 26-27 olyan eset van, amelyekben fideszes országgyűlési vagy önkormányzati képviselőt gyanúsítottak, illetve el is ítéltek közpénzekkel kapcsolatos bűncselekményekért.

Ajánlott link:

Lendvai beszólt a Fidesznek (ATV)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik