Belföld

Mesterházy Attila vitára hívta Orbán Viktort

Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje programvitára hívta a napokban Orbán Viktort és Fidesz szakpolitikusait.

Az embereknek joguk van tudni, hogy a pártok milyen programmal vágnak neki a választásoknak. Orbán Viktor és a Fidesz szakpolitikusai bátran álljanak ki. Egy demokrata nem beszél mellé.

Mesterházi Attila a napokban Orbán Viktorhoz, a Fidesz elnökéhez intézett levelében kezdeményezte a programvitát. Konkrét helyet és időpontot javasolt, így március 9-én a nyugdíjakról és a szociális kérdésekről, március 10-én az agrárkérdésekről, március 11-én pedig a gazdaság helyzetéről várják a szocialista szakpolitikusok a vitapartnereket.

A sajtótájékoztatón Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő arról beszélt: a Fidesz és a Jobbik “egy tőről fakadt”, illetve összenő, ami összetartozik.

Már 2006 tavaszán is számos pontja volt az együttműködésnek, ami tetten érhető több sajtónyilatkozatban, illetve a parlamenti, majd ősszel az önkormányzati választásokon is – mondta a szocialista politikus, aki szerint az együttműködés azóta is folyamatos, hiszen számos polgármester nem is tudná vezetni települését a jobboldali-szélsőjobboldali együttműködés nélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik