Belföld

Hagyó felfüggesztette párttagságát

Hagyó Miklós szocialista országgyűlési képviselő felfüggesztette párttagságát és lemondott XII. kerületi pártelnöki posztjáról.

A szombati Magyar Nemzetben Balogh Zsolt, a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy az ő közvetítésével mintegy hetvenmillió forint jutott Hagyó Miklós, egykori BKV-ért is felelős főpolgármester-helyetteshez. Balogh Zsolt azt is elmondta, hogy a BKV-ért is felelős volt főpolgármester-helyettessel minden apró szervezeti és személyi döntésről egyeztetnie kellett.

Ugyanakkor Hagyó Miklós szerint minden, a Magyar Nemzetben megjelent, rá vonatkozó „rágalmazó kijelentés” valótlan. Hagyó azt mondta, hogy bármely, a tevékenységét vizsgáló fórum elé tiszta lelkiismerettel áll.

Nyakó Istvánt sajtótájékoztatóján a BKV-üggyel kapcsolatban szombaton a Magyar Nemzetben napvilágot látott információkkal összefüggésben kérdezte a HírTv újságírója. A szóvivő elmondta, hogy Hagyó Miklós vasárnap jelentette be döntését, mert nem kívánja nehezíteni a szocialista párt választási kampányát.

„Mi hiszünk Hagyó Miklós igazában” – jegyezte meg a szocialisták szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik