Belföld

Mégsem leszünk kisnyugdíjasok!

Az állami nyugdíj bizonytalansága miatt jött létre a magán és önkéntes nyugdíjpénztári rendszer, mely segítségével előre gondoskodhatunk a nyugdíjas éveinkről.

A magánnyugdíjpénztári megtakarítás a pályakezdőknek ma már kötelező. Ezt érdemes még kiegészíteni önkéntes nyugdíjpénztárba való belépéssel, amelynél a megtakarítás mértékét (a tagdíjon felül) mi határozhatjuk meg, sőt a munkaadó át is vállalhatja azt.

Hogyan lesz minél több nyugdíjunk?

A nyugdíjpénztári számlákon összegyűlt összeget a pénztárak befektetik, hogy a nyugdíjas években minél több bevétellel számolhasson a pénztártag. Minél magasabb a hozam, annál nagyobb összeggel számolhatunk nyugdíjas éveinkben.
Az OTP nyugdíjpénztárak kiugróan jó eredménnyel zárták a tavalyi évet, az OTP Magánnyugdíjpénztár Növekedési portfóliója – amely elsősorban azoknak a pénztártagoknak ajánlott, akiknek még több mint 15 éve van hátra a nyugdíjas évekig – például 33,51%-os* hozamot ért el a tavalyi évben.

*

Mégsem leszünk kisnyugdíjasok! 1Mindenki választhat

A különböző kockázatú befektetési lehetőség közül mindenki maga döntheti el, hogy a hosszú távra összegyűjtött pénzét a kisebb kockázatú állampapírokba és bankbetétekbe vagy a nagyobb hozamot ígérő részvényekbe fekteti.
Azért, hogy mindenki maga dönthessen, az OTP Magánnyugdíjpénztárnál 3, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárnál 5 befektetési lehetőség közül választhatnak a tagok.
Kóstoljon bele akár Párizs tavaszi illatába!

Kíváncsi a párizsi parfümériák fülledt világára? Az OTP nyugdíjpénztárak Platina Programjával, tavasszal akár Párizsba is elutazhat. Regisztráljon a honlapon, a www.megerihozzanktartozni.hu-n, ahol könnyedén játszhat az értékes nyereményekért sőt, igénybe veheti az OTP Pénztárak partner-kedvezményeit is.
Mégsem leszünk kisnyugdíjasok! 1


Mégsem leszünk kisnyugdíjasok! 1OTP Pénztárak logó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik