Belföld

Redőnyzsinórral fojtogatott, majd sírt egy tolvaj

Redőnyzsinórral támadt egy eladóra egy férfi és több százezer forintot elvett tőle, de végül elsírta magát.

Redőnyzsinórral, látszólag minden ok nélkül fojtogatta egy nyílászárókat forgalmazó üzlet női alkalmazottját egy vásárló férfi Kaposváron – közölte a rendőrség.

A megtámadott asszonynak sikerült kimenekülnie az utcára, ahol a járókelőktől kért segítséget – számolt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Bíró Gábor azt is közölte, hogy a környéken lakó 41 éves férfit az eset előtt többször is bement a boltba, mondván, ajtót akar vásárolni, de délután, amikor visszatért és a 31 éves eladó hátat fordított neki, fojtogatni kezdte.

Az áldozat megfenyegette, hogy kihívja a rendőrséget, de a férfi a fejét többször a falba verte, majd előkapott egy kést is. Csak akkor engedte el a nőt, amikor megígérte, hogy nem értesíti a rendőrséget, és átadja a bevételt.

Több százezer forintot elvett az eladótól, de amikor az asszony azt kérte tőle, hogy ne vigyen el minden pénzt, mert nem tud ételt adni a gyerekeinek, akiknek a fényképét is megmutatta, a férfi sírva fakadt. A nőnek ekkor szaladt ki az utcára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik