Belföld

Foglyok tudják, ki Balla Irma gyilkosa

Balla Irma fideszes képviselő meggyilkolásáról szóló per újabb fordulatot vett: tanúk azt vallották, hogy tudják ki a tettes, de vádalkut akarnak kötni.

Ma reggel a tanúk meghallgatásával folytatódott az édesanyja, Balla Irma fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt S. Sándor büntetőpere. Négy fogvatartott aki a börtönbüntetésüket töltik, azt írták a hatóságoknak, hogy tudják, ki ölte meg Balla Irma fideszes képviselőt. Egyikük elárulta: azért beszél, mert vádalkut akar kötni. Meghallgatásukról pénteken dönt a bíróság.

A politikust 2007 húsvétján otthonában ölték meg brutális kegyetlenséggel. A fia talált rá, akit egy évvel később őrizetbe vettek, mert azt gyanították, hogy ő követte el a gyilkosságot. Idén nyáron szabadlábra helyezték, viszont a vádat nem ejtették ellene. A per egyik fordulata volt, hogy a gyilkosság elkövetését magára vállalta D. Lajos, aki 2007 áprilisában a Balla Irma háza melletti építkezésen dolgozott segédmunkásként. D. Lajos – aki más bűncselekmények miatt jelenleg előzetes letartóztatását tölti – később visszavonta a beismerő vallomását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik