Belföld

Fegyveres rablás Kőszegen – videóval

Egy pénzváltót rabolt ki egy férfi Kőszegen. A bűncselekményt felvette a biztonsági kamera, nézze meg, hátha felismeri az elkövetőt!

November 20-án 11.40 óra körül Kőszegen, a Lékai u. 6. szám alatti – régi határátkelőhely felé vezető út mellett lévő – pénzváltó pavilonhoz egy férfi lépett, mintha pénzt akarna váltani. Pénzköteg helyett azonban egy “fegyvernek látszó tárgyat” rántott elő és az alkalmazottat a kasszában lévő bevétel átadására kényszerítette.

Miután megkapta a kasszában lévő 395.125 forintot, az elkövető egy ezüst színű, feltehetően VW Golf IV-essel menekült. A sportosan felszerelt – spoiler, alufelnik, sötétített ablakok – személygépkocsinak egyedi rendszáma volt.

Az elkövető 40 év körüli, erősen borostás, csontos arcú, vékony testalkatú, 170-175 cm magas férfi, akiről a pénzváltó biztonsági kamerája felvételeket készített.

Az ismeretlen elkövető a bűncselekmény elkövetéséhez egy fekete színű, kopott állapotú, nem forgótáras maroklőfegyvernek látszó tárgyat használt – olvasható a rendőrség oldalán.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 107-es segélyhívót, vagy munkaidőben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát a 06-94/521-102-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik