Belföld

Szollár: piszlicsáré dolgokkal foglalkozik a Fidesz

Folytatódik a "Fidesz Muppet show", és a legnagyobb ellenzéki párt "piszlicsáré" dolgokkal foglalkozik, miközben gazdasági válság sújtja a lakosságot - reagált a kormányszóvivő a Fidesz azon felvetésére, hogy miért hívatta magához titokban Gyurcsány Bajnait?

Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója szombati közleményében kért azonnali választ arra a kérdésre, miért és miről tárgyalnak titokban Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon.

Szollár Domokos a felvetére reagálva úgy nyilatkozott: jó lenne, ha a Fidesz az embereket érintő problémákkal foglalkozna, és ezek megoldására tenne érdemi javaslatokat.

Úgy fogalmazott: teljesen rendjén való és helyes, hogy a mindenkori miniszterelnök egyeztet elődeivel külpolitikai és nemzetközi kérdésekben, amelyekben a magyar érdek szempontjából fontos, hogy “egy irányba húzzunk”.

A szóvivő elmondta, a miniszterelnök az elmúlt hónapokban háromszor egyeztetett Gyurcsány Ferenccel, legutóbb a volt kormányfőnél, mivel a megbeszélésre késő este tudtak időt szakítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik