Belföld

FN-Híradó: Gráf József nem indul

Gráf József nem lenne miniszterelnök, Molnár Oszkár lenne képviselő, Dávid Ibolyát feljelentették, a magyar boripar változtatni akar.

Gráf nem lenne miniszterelnök

A Magyar Nemzet szerint az agrárminiszter lehet a befutó a decemberi MSZP-s miniszterelnökjelölt-állításon, az atv.hu azonban úgy tudja, Gráf József visszautasította az ajánlatot.
Bővebben>>>

Az SZDSZ lemondatná a kilépőket

Szécsi Gábor az SZDSZ-ből az MDF-be igazolt, volt pártja pedig azt kéri: mondjon le az összes tisztségéről, amelyet liberális színekben szerzett.
Bővebben>>>

Molnár Oszkár függetlenként is elindulna

Függetlenként is elindulna Molnár Oszkár Edelény fideszes polgármestere a jövő évi parlamenti választásokon – írja szombati számában a Népszabadság.
Bővebben>>>

Feljelentette Dávid Ibolyát az egyik új rádió

Rágalmazás miatt feljelentette Dávid Ibolyát az egyik új kereskedelmi rádiót indító cég.
Bővebben>>>

Béklyóban a magyar bor

Vincze Béla levelet írt a Pannon Bormíves Céhnek, hogy szüntessék meg tagságát. Kérését elfogadták. A borhamisítással vádolt egri termelő, nem akarta veszélyeztetni a céh hírnevét, ezért lépett ki. Az ügy után a testület új utakat keres – tudta meg az FN.hu.
Bővebben>>>

Engedélyeznék a fusizást az APEH-nél

Engedélyeznék az APEH-dolgozók számára a másodállás vállalását – vetődött fel a hivatalnál. A felvetés oka, hogy az ott dolgozók alacsony keresettel rendelkező része komoly anyagi nehézségekkel küzd – írja a Magyar Nemzet.
Bővebben>>>

Halálos gázolás Budapest belvárosában

A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, miután a Mester utca és a Könyves Kálmán körút sarkán halálra gázolt egy újságot áruló nőt.
Bővebben>>>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik