Belföld

Cukrosbácsit fogtak Győrben

Megrontás, szemérem elleni erőszak és erőszakos közösülés kísérlete miatt folytat eljárást egy 39 éves győri férfi ellen a helyi rendőrkapitányság. A legfiatalabb áldozata hétéves volt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható, hogy a bűncselekményt négy kislány sérelmére, kilenc esetben követte el. A lányok 12, illetve 14 év alattiak voltak – mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A legfiatalabb mindössze 7 éves volt, amikor a gyanúsított megkörnyékezte, majd a későbbiekben kétszer kísérelt meg közösülni vele – közölte Kocsis Tünde alezredes. A sajtóreferens hozzátette: a fiatalok mindegyike elismerte, hogy a kíváncsiság hajtotta őket, erőszakot velük szemben a férfi nem alkalmazott. Viszont több éven keresztül visszaélt a kislányok naivitásával, az intim együttlétekben olykor közösen vettek részt a gyanúsított Győr környéki hétvégi házában.

A lányok vallomása szerint a férfi 2005 nyarától 2008 év végéig meztelen fényképfelvételeket készített róluk, s pár ezer forintot fizetett nekik azért, hogy hagyták magukat lefotózni.

A férfi tagadja a terhére rótt bűncselekményt, lakásán a lefoglalt adathordozókat szakértő vizsgálja, hogy azok bűncselekményre utaló adatokat tartalmaznak-e. A gyanúsítottat a győri bíróság előzetes letartóztatásba helyezte – mondta a sajtóreferens.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik