Belföld

Halálos baleset Nagyrécsén

Egy 13 hónapos kislány és két férfi vesztette életét, két asszony súlyos, egy férfi pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor egy földön fekvő kerékpáros kikerülése miatt összeütközött két autó csütörtök este.

A tragédia a régi 7-es úton történt. A rendőrség csütörtök esti tájékoztatása szerint egy furgon vezetője megpróbált egy, az úton előtte fekvő kerékpárost kikerülni, amikor frontálisan összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival.

Az MTI tudósítója az éjszaka a helyszínen úgy értesült, hogy a biciklis a sötétség ellenére nem viselt láthatósági mellényt, és nem világított a kerékpárja sem, az autókban ülők közül pedig nem mindenkinek volt bekötve a biztonsági öve.

Salamon Róbert alezredes pénteken elmondta: a személyautót vezető 43 éves férfi, a kocsijában gyermekülésben elhelyezett 13 hónapos kislány, valamint a furgont vezető 56 éves férfi a baleset halálos áldozata.

A személyautóban utazó 26 éves nőt életveszélyes állapotban, a kisáruszállítóban helyet foglaló 41 éves asszonyt pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség közlése szerint a 45 éves kerékpáros férfi könnyű sérüléseket szenvedett, a baleset körülményeit pedig még vizsgálják. AZ MTI helyszíni értesülése szerint a tragédia vizsgálata legfőképpen arra terjed ki, hogy a biciklis miért feküdt az úttesten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik