Belföld

Rendőrautót tört a száguldozó Porsche

Egy rendőr megsérült, egy járőrkocsi pedig összetört, amikor egy száguldozó autóst próbáltak megállítani a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság munkatársai szombatra virradóra az alföldi városban.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs elmondta, a járőrök az éjszakai órákban vettek észre egy a városban száguldozó Porschét. Több rendőrautóval is a keresésére indultak, végül egy civil autóban ülő járőrpár észlelte a gépkocsit, ezért rádión segítséget kértek.

Néhány másodperc alatt megérkezett egy megkülönböztető jelzéssel ellátott rendőrautó, ezt észlelve a Porsche hirtelen befékezett. Ennek következtében a járőr kocsi hátulról a sportautónak, majd egy másik személygépkocsinak ütközött.

A száguldozó sofőr autójával elmenekült a helyszínről, a gépkocsit Hódmezővásárhely külterületén a reggeli órákban találták meg a rendőrök, a sofőrt még keresik – tudatta a hadnagy. A baleset következtében egy rendőr könnyebben megsérült, a rendőrautó pedig használhatatlanná vált. Az eset pontos körülményeit vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik