Belföld

Elfogták a pesterzsébeti bántalmazót – videóval

Fővárosi rendőrök hétfő délután elfogták azt a férfit, aki szeptember 4-én olyan súlyosan bántalmazott egy embert Pesterzsébeten, hogy az életét vesztette - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

Délután, Budapesten vették őrizetbe a tett elkövetésével gyanúsított – korábban Sztojka Csabaként azonosított – férfit. Kihallgatása most is folyik, a rendőrség javaslatot fog tenni előzetes letartóztatására – közölte Csillag Melinda.
Videó az elfogásról:

A Magyar Nemzet szeptember 10-én – az áldozat fiának elmondása alapján – arról írt, hogy az apát húsz alkalommal rúgták fejbe támadói egy élelmiszerüzlet előtt. A támadók ezt megelőzően egy vevőt bántalmaztak. Azért fordultak újabb áldozatuk ellen, mert az arra kérte a garázdákat, hogy hagyják abba a verekedést.

A lap beszámolója szerint az 53 éves férfit kórházba szállították, de sérüléseibe szombat hajnalra belehalt. A Magyar Nemzet párhuzamot vont a pesterzsébeti bűncselekmény és a 2006 októberében Olaszliszkán történt “lincselés” között, ugyanis az áldozat fia azt mondta, édesapját két roma rugdosta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik