Belföld

Beállt az M7-es

Két baleset történt vasárnap az M7-es Budapest felé vezető pályáján kora délután; személyi sérülés egyiknél sem történt, de 5-6 kilométer hosszan torlódik a forgalom - közölte az MTI-vel a rendőrség. Három óra után újabb baleset történt, a sztráda 15-ös kilométerénél Budapest felé ütközött össze két autó.

Az elsőnél, a 71-72-es kilométernél Szabadbattyán térségében úgynevezett utoléréses baleset történt, ezen a szakaszon a forgalom a belső sávban rendőri irányítás mellett halad – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a 75-ös kilométernél ugyancsak Szabadbattyán közelében hasonló baleset volt, de ott a kocsik már a leállósávban vannak.

A harmadik eset Törökbálint magasságában történt. A szerencsétlenül járt autó vezetője eddig tisztázatlan okok miatt elvesztette uralmát a gépkocsi felett és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrök délután négykor fejezték be a helyszínelést.

Az Útinform ügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a Székesfehérvár előtti húsz kilométeres szakaszon főként a megnövekedett forgalom miatt lassú az előrehaladás, itt az autók csak 30-40 kilométeres sebességgel tudnak haladni Budapest felé a sztrádán. Szintén torlódnak az autók a Balaton északi oldalán, a 71-es főúton – tette hozzá az ügyeletes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik