Belföld

Fn-híradó: a kedd legfontosabb hírei

Megbénult az M3-as - Felszívódott Ophélie vére - UEFA-vizsgálat a Steaua ellen – Megalakult a krízistanács - Verhetők a Kemény-fiúk? - Együtt sírhatnak, nevethetnek a felvételizők - Reklámarc lett Clinton és Gorbacsov - Már egymillióért is kaphatunk lakást - Bánjunk óvatosan az áthidaló hitellel! - A világ legszebb tengerpartjai - Tíz tuti nyári olvasmány

Megbénult az M3-as

Előreláthatólag a kora esti órákra javulhat a közlekedési helyzet az M3-as autópályán és a 3-as főúton: a gödöllői csomópontnál még tart az útzár a pályára zuhant hídelem miatt. A szakemberek az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjában épülő új híd előre gyártott hídgerendáit emelték be a hétfő esti és a kedd hajnali órákban. Az utolsó hídgerenda a beemelés után eltört, ezzel meglazítva a mellette lévő, már rögzített gerendát. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Bővebben…

Felszívódott Ophélie vére

Egy orvosi szakvélemény a francia lány testében található alkohol mennyisége miatt azt állítja, akár tíz órával is később halt meg, mint azt eddig feltételezték. A magyar professzor kételkedik: két hónapos holttestben a vér már felszívódott.

Bővebben…

UEFA-vizsgálat a Steaua ellen

Vizsgálatot indított az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a Steaua Bucuresti csapatával szemben a múlt csütörtöki, Újpest elleni Európa Liga-selejtezőn történt rendbontások kapcsán.

Bővebben…

Megalakult a krízistanács

Két miniszter, szociálpolitikai szakértők és karitatív civilszervezetek vezetőinek részvételével kedden megalakult a Kríziskezelő Program Tanácsadó Testülete.

Bővebben…

Verhetők a Kemény-fiúk?

A vébékeretből egy kisebb sérülés miatt kimaradó Szécsi Zoltán szerint a nagy ellenfelek egytől egyig verhetőek, de ugyanez elmondható a magyar vízilabda-válogatottról is. A háromszoros olimpiai bajnok kapussal górcső alá vettük a riválisokat.

Bővebben…

Együtt sírhatnak, nevethetnek a felvételizők

A július 23-ai felsőoktatási vonalhúzást a jelentkezők akár a sorstársaikkal együtt, egy buli keretében is várhatják: az idén is megrendezik a PONT Ott Partit a Millenárison. A rendezvényen bemutatkoznak az egyetemek, főiskolák is. A jelentkezési időszak hajrájában – amíg még nem késő – érdemes még egyszer leellenőrizni a pontszámokat is.

Bővebben…

A szudáni bajnokság jobb a Soproni Ligánál!

A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint az angol Premier League a világ legerősebb nemzeti bajnoksága. A Soproni Liga – a szudáni és a jemeni pontvadászat mögött – a 79. helyen szerénykedik.

Bővebben…

Reklámarc lett Clinton és Gorbacsov

Gorbacsov, Clinton, Castro – a politikusok között egy közös vonás mindenképpen van: világmárkák reklámarcai voltak, még ha ehhez az utóbbi kettő nem is adta a hozzájárulását. A politikusok szép summát söpörhetnek be egy pár másodperces szereplésért, a reklám – és így a termék – viszont a nagy név hatására felejthetetlenné válik az olvasó számára. Más kérdés, hogy Gorbacsovról a peresztrojka vagy a szél nélküli pizza jut-e eszébe az oroszoknak.

Bővebben…

Már egymillióért is kaphatunk lakást

Idén, Magyarországon a legolcsóbb ingatlan alig több mint 1 millió forintért kelt el, míg a legdrágább 130 millió forintba került új tulajdonosának. Az Otthon Centrum megvizsgálta, hogy hálózata által az év első felében ezres nagyságrendben eladott lakóingatlanok közül melyek voltak a legolcsóbbak és a legdrágábbak.

Bővebben…

Bánjunk óvatosan az áthidaló hitellel!

Szociális jellegű lakáshitel-támogatási programmal állt elő a kormányzat. Lehetőség nyílik a törlesztést két évvel halasztani, ami valóban segítség lehet az igazán nagy bajban levőknek, ugyanakkor egyes részletek ismerete nélkül is kijelenthető: „ingyenebéd” ezúttal sincs. Csak akkor éljünk a programmal, ha amúgy törlesztési nehézségeink lennének!

Bővebben…

A világ legszebb tengerpartjai

Fehér- vagy aranyhomokos, köves vagy sziklás – a lényeg a paradicsomi környezet és a kristálytiszta tenger. Seychelle, Törökország, Hawaii, Dél-Afrika és Kolumbia egyaránt szerepel az FN top 10-es összeállításában, amely több nemzetközi utazási portál listáin alapul.

Bővebben…

Tíz tuti nyári olvasmány

Nyáron több időnk van, csökkenthetjük például a feltornyozott elolvasandók mennyiségét. Választhatunk egy könnyű strandi olvasmányt, vagy belefoghatunk súlyos kötetetekbe is. Az FN a két véglet közé próbálta belőni könyvajánlóját. Kukorellyt, Vonnegutot, Spirót a táskákba, és irány a part!

Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik