Belföld

Leütötték egy Heves megyei rádió vezetőjét

Leütötték gyöngyöstarjáni otthona előtt az egyik Heves megyei kereskedelmi rádió ügyvezető igazgatóját.

Szecskő Tamás csütörtökön tájékoztatta a még kedden történt támadásról az MTI-t. Közlése szerint csupán könnyebb sérüléseket szenvedett, ugyanakkor ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen.

A DióRádió ügyvezető igazgatója értetlenül áll a történtek előtt. Mint mondta, sem magánéleti, sem munkahelyi konfliktussal nem tudja magyarázni a támadást.

Hozzátette, hogy pusztán egy vitás ügyről tud: mint a Gyöngyöstarjáni Földtulajdonosok Vadászati Közösségének képviselője a múlt hét végén egy körlevelet küldött szét a község vadászai részére. Ebben 60 ezer forintnyi vadászati költséghozzájárulás befizetésére szólította fel őket egy hatósági ellenőrzést követően.

Nem vádol

„Nem vádolok senkit, nagyon remélem, hogy nem közülük süllyedt ilyen mélyre valaki” – fogalmazott a rádiós.
Mint felidézte, kedden éppen a garázsába akart beállni, amikor még az utcán megszólította egy ismeretlen férfi, és egy nem létező utca után érdeklődött.

Válaszképen ő közölte, hogy nem tud ilyen utcáról, majd amikor hátat fordított a kérdezősködőnek, az szó nélkül leütötte, elfutott, kocsiba szállt, és elhajtott a helyszínről.

Szecskő Tamás értesítette a rendőrséget és a mentőket. A mentők kórházba szállították, ahol megállapították, hogy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik