Belföld

Páva Zsolt leadta ajánlószelvényeit

Leadta a pécsi polgármester-választáson való induláshoz szükséges ajánlószelvényeket Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje szerdán.

“A feldolgozhatóság miatt 2200 szelvényt adtunk le ma, noha összesen mintegy 20 ezret kaptam a pécsiektől” – mondta Páva Zsolt a városháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

A politikus megítélése szerint a 20 ezer ajánlószelvény világosan kifejezi, hogy “az embereknek elegük van, változást akarnak”.
“A bizalmukat igyekszem megszolgálni, hiszen közös a véleményünk: elég volt Pécsett ebből a politikából. Az MSZP tönkretette Magyarországot, Pécset nem fogja!” – mondta a képviselőjelölt.

Páva Zsolt mellett Szili Katalin, az Országgyűlés szocialista elnöke és Juhász István független városi képviselő jelentette be, hogy elindul a május 10-én esedékes pécsi polgármester-választáson.

A 152 ezer lakosú baranyai megyeszékhely 125 ezer választópolgára március 13-ig kapta meg a választási értesítőket és az ajánlószelvényeket, a jelöltek bejelentésének határideje pedig április 17. Ahhoz, hogy valaki jelölt lehessen, 2 ezer ajánlószelvényt kell összegyűjtenie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik