Belföld

Bajnai leülne Orbánnal

Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt egyeztetést kezdeményezett a Fidesszel, a KDNP-vel és az MDF-fel, hogy ismertesse velük válságkezelő programját - tudta meg az MTI.

Az MTI kormányzati körökből származó értesülései szerint Bajnai Gordon levelet írt Dávid Ibolyának, az MDF, Orbán Viktornak, a Fidesz és Semjén Zsoltnak, a KDNP elnökének, amelyben jelezte: szívesen találkozik velük és pártjuk képviselőivel, hogy beszámoljon nekik tervezett programja részleteiről.

A távirati iroda információi szerint a kormányfő-jelölt levelében a pártok közötti politikai megegyezés lehetőségét veti fel, amely segíthetné a szükséges válságkezelő intézkedések végrehajtását.

elutasítva, elfogadva

A KDNP nem megy el arra az egyeztetésre, amelyet Bajnai Gordon kezdeményezett, hogy ismertesse válságkezelő programját – mondta Halász Zsuzsa, a KDNP szóvivője.

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) elmegy arra az egyeztetésre, melyet Bajnai Gordon kezdeményezett, hogy ismertesse válságkezelő programját – mondta Herényi Károly MDF-es politikus.

Bajnai Gordon a levelében megismételte, amit a nyilvános beszédeiben is többször elmondott, miszerint minden belpolitikai vitával vagy egymás elleni kampányolással eltékozolt hét százmilliárdokba és munkahelyek ezreibe kerülhet az országnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik