Belföld

„Kedves Feri! Lépj, követünk!”

Gyurcsány Ferenc „rajongói” új párt létrehozására kérik a miniszterelnököt, miután az MSZP „tönkretette önmagát”: „Lépj! Mi követünk!” – a teljesség igénye nélkül tallóztunk Gyurcsány blogjának kommentjeiből.

Március 26-án keltezték Gyurcsány Ferenc legfrissebb blogbejegyzését, amelyben a miniszterelnök az eddig elért eredményeket méltatja. A kommentek leginkább a jelöltekről, az MSZP jövőjéről és a napok óta tartó „kormányfőválasztósdiról” szólnak. Sokan úgy vélik, hogy az MSZP nem „érdemelte meg ” Gyurcsányt, és arra biztatják, indítson egy új pártot. Összeállításunkban egyetlen szerkesztési elvet követtünk: megmutatni, hogy Gyurcsány Ferencnek vannak őszinte rajongói.

„Sokan a szinpatizánsok közül nem is párttagok, csak Gyurcsány Ferenc miatt szeressük a szocikat.”

„Az biztos, hogy megpróbált valami egészen újat tenni az országért, megtisztítani a mocsoktól, a korrupciótól, talán ezért nem jött be neki? … Nagyon becsülöm ezt az embert és épp ezért nagyon nem tetszik, mikor hátbatámadják, pl az öszödi kiszivárogtatásával. Ezeket kilóra meg lehet venni.”

„Most már mindenki színt vallott, a hajdani koalíciós partner, újságírók, párttársak. A nagyvilág is láthatja azt az akadályoztatást, ami eddig csak a színfalak mögött folyt. … Nem tudom mit hoz a holnap. Azt se tudom, hogy írok-e még ide. Ezért most szeretném megköszönni Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek a kitartását, a sokszori újrakezdését, a rengeteg ötletét. Sajnos most (!) az MSZP elnöki tiszte is egész emberes feladat.”

„Kedves Ferenc! Vigyázz Magadra, tudom, mindent megteszel értünk, értem is.”

„Tisztelt Miniszterelnök Úr! Elég volt ebből az MSZP -ből! Maradjanak magukra Ön nélkül. Ezt a pártot nem lehet tovább támogatni. Csatlakozom ahhoz, ÚJ BALOLOLDALI PÁRTRA VAN SZÜKSÉG! Nagyon sokan vagyunk ,akik csak Ön miatt szavazott az MSZP-re és a továbbiakban nem fog. Merjen nagyot tenni, alakítson új pártot.”

„Jó lenne,ha az mszp-tábor egyszer végre nem bujna az szdsz mögé, amikor önmagával van baja. Ez nagyon olcsó dolog.Tessék szembenézni Suchmannal, Szili Katalinnal s a többiekkel, akik azt hiszik,visszafelé is lehet menni egy megtett uton. Én is sajnálom,de legjobban Miniszterelnök urat sajnálom. Nem érdemli meg Őt az Mszp.”

„Őszinte rémülettel és elkeseredéssel figyelem az elmúlt időszak eseményeit. Már nem csak az SZDSZ-szel, az MSZP-vel szembeni csalódásom is egyre nagyobb. Az, amit az MSZP Gyurcsány Ferenccel művel, nem egyszerűen elvtelen, undorító és gyomorforgató is. Megválasztani nagy többséggel, majd lemondásra kényszeríteni! Gyurcsány Ferencnek most kellene végleg otthagyni az MSZP-t, és ÚJ PÁRTOT alapítani. Úgy vélem, sokunk támogatására számíthatna.”

„Kedves Feri! 2006 őszén megfogadtam, ha az MSZP önös és számító érdek miatt eltávolít, mint MINEL és mint pártelnök, akkor én többet nem szavazok a pártra. Mert bizony én és nagyon sok ismerősünk nem a pártra szavazott, hanem az EMBERRE! Ami pedid az öszödi beszédben elhangzott az teljesen igaz. Nem kicsit…”

„Tisztelt Miniszterelnök Úr, még inkább: kedves Feri: talán itt lenne az ideje egy új pártot létrehozni, nem? Az ország érdekében, amit eddig is a szemed előtt tartottál. A hűség mit sem ér itt már.”

“Igazad van az MSZP nem érdemli meg Gyurcsány Ferencet!”

„Egyre jobban értehető, hogy miért és kik miatt kellett elmondania Gyurcsány Ferencnek az öszödi beszédet. Az élet őt igazolta.”

„Kérem engem is értesítsetek, ha GYF.-el új párt alakul. A régire még szavazni sem vagyok hajlandó. Megérdemlik a sorsukat.”

„Kedves Ferenc!!!!!!!! Most hallottam a híradóban, hogy lemondtál a pártelnöki posztodról is. Remélem, elgondolkozol azon, hogy egy új, baloldali pártot létrehozzál minnél hamarabb!!!! 2010-ben már bent vagyunk a Parlamentben!!! … Nem kell félni!!!!!!! Merjünk nagyot álmodni!! Együtt sikerül!!! Most HÚZZUNK BELE igazán!!!!!!!!!!!!!!!!!”

„Eddig csak akkor írtam ide, amikor valamiben támogatni kellett Ferit. Most veletek kell egyetértenem, új pártot kell szerveznie, de hamar.”

„Kedves FERI! Ha az MSZP tényleg meglépi azt, amit a legújabb hírekben hallani lehet, akkor tényleg nincs más út az értelmes, és MAGYARORSZÁG-ért aggódó emberek számára, mint egy ÚJ, BALOLDALI PÁRT! A TE VEZETÉSEDDEL! … LÉPJ! Követünk!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik