Belföld

Lecsukják az uborkával erőszakoló férfit

Négy év börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy férfit, aki megverte, kikötözte és egy 30 centis uborkával megerőszakolta élettársát.

A 25 éves vádlott éveken át brutálisan bántalmazta, rendszeresen megerőszakolta a vele nyolc éve együtt élő társát. A nő azt követően tett feljelentést ellene, hogy férfi múlt év áprilisában is részegen egy órán át ütlegelte, rugdosta, a fején összetört egy sörösüveget, majd az ágyhoz kötözte és egy testápolóval bekent harminc centiméteres kígyóuborkát dugott nemi szervébe. Miután a férfi elaludt, a nő kiszabadította magát, és az addig a másik szobában lévő kislányukkal a szomszédba menekült, ahonnan hívták a rendőrséget.

A kaposhomoki férfit erőszakos közösülés, szemérem elleni erőszak, rongálás és testi sértés miatt ítélte el a Kaposvári Bíróság. Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért, az ügyész súlyosbításért fellebbezett. A bíróság elrendelte a vádlott egy korábbi felfüggesztett, több mint másfél éves börtönbüntetésének a letöltését is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik