Belföld

MSZP-s gyanúsított Terézvárosban

Háromra nőtt a terézvárosi ingatlanpanama gyanúsítottjainak a száma - írja a Heti Válasz Online. H. Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét visszaélés kísérletével gyanúsítják.

A Heti Válasz Online információja szerint az ügyészség ügyvédi visszaélés kísérlete miatt még múlt pénteken meggyanúsította H. Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét a Bajcsy-Zsilinszky út 61. szám alatti üzlethelyiség eladásával kapcsolatban.

Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megerősítette az értesülést, ám kifejtette: a gyanúsított nem tett vallomást, viszont panasszal élt a gyanúsítás ellen – melynek elbírálása egyelőre nem történt meg.

H. Katalin tagja a Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes által vezetett XII. kerületi MSZP-alapszervezetnek és a hegyvidéki önkormányzatnak is. A gyanúsított mindemellett annak az Unihouse Kft.-nek is jogi alkalmazottja, amely a Terézvárosi Vagyonkezelő megbízásából tömegesen végzett értékbecsléseket a VI. kerületi ingatlanok eladásához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik