Belföld

Kövér szerint kinyírnak minket

Kövér László szerint Dominique Strauss-Kahn ugyanabból a bandából való, mint Gyurcsány Ferenc, az SZDSZ 1994-ben elárulta a választókat, 2002-ben pedig csalással jutott hatalomra az MSZP - írja a Népszabadság Online.

Dominique Strauss-Kahn ugyanabból a bandából való, mint Gyurcsány Ferenc, nyugodtan szólíthatnák egymást elvtársnak – mondta egy makói lakossági fórumon szerdán este Kövér László, a Fidesz MPP országos választmányának elnöke.

Mint a Népszabadság Online idézi a politikust, 1994-ben azért kerülhetett hatalomra Horn Gyula, mert az SZDSZ elárulta választóit, 2002-ben pedig választási csalás történt.

“Nem gondoltuk 1988-ban, amikor a Fidesz megalakult, hogy 2009-ben annyi lesz az összes teljesítmény, hogy négy nyomorult éven át otthon érezhettük magunkat a saját hazánkban” – fogalmazott Kövér, hozzátéve, hogy csak az ő kormányzásuk négy éve volt sikeres.

“A kommunisták 1990-ig nem tudták fegyverrel elérni azt, amit a piacgazdaság és a demokrácia keretei közt majdnem elértek: hogy „kinyírjanak bennünket a saját hazánkban” – mondta a Fidesz választmányi elnöke.

Az IMF főigazgatójának látogatásáról szólva Kövér László azt mondta: Dominique Strauss Kahn ugyanabból a bandából való, mint Gyurcsány Ferenc, nyugodtan szólíthatnák egymást elvtársnak. “Az IMF nem vette figyelembe, hogy nem Gyurcsány Ferencnek, hanem az országnak segítenek. Ennek az az oka, hogy az IMF is ugyanabban abban a politikában érdekelt, amit ez a kormány folytat” – véli Kövér László.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik