Belföld

Tovább nyomoznának Nóri gyilkosa után

A nyomozás határidejének újabb 60 napos meghosszabbítására nyújtott be előterjesztést a kiskunlacházai gyilkosság tettesének felderítésére az illetékes ügyészséghez a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az előterjesztést az indokolja, hogy január 23-án lejár az első 2 hónapos határidő, tekintettel arra, hogy november 23-án követték el a bűntényt – emlékeztetett Beluzsárné Belicza Andrea,a megye rendőrség sajtóreferense.

Mint elmondta, a végzetes nap hajnalán egy 14 éves kislányt öltek meg a község egy ligetes részén. A tettesek előkerítésén azóta is az életvédelmi alosztály teljes gárdája dolgozik. Eddig 200-nál több tanút hallgattak ki az ügy kapcsán, és minden egyes kihallgatás közelebb viszi a megoldáshoz a nyomozók munkáját – hangsúlyozta.

Gyanúsítottja azonban máig sincs a bűnténynek. Alaptalanok azok a szárnyra kapott hírek, amelyek szerint a rendőrség titkolózik. Erről nincs szó, eredmény esetén azonnal beszámolnak róla a közvéleménynek – közölte.

Pest megyében az utóbbi években elkövetett emberölésnél minden lezárt ügyben kézre került az elkövető, előbb-utóbb a kiskunlacházi tetteseket is elfogják – hívta fel rá a figyelmet a sajtóreferens.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik