Belföld

Orbán minisztere lenne Széles Gábor

A saját lapjának adott terjedelmes interjújában jelezte Széles Gábor nagyvállalkozó, hogy miniszterséget vállalna egy Orbán-kormányban.

“Rendkívüli személynek tartom, ő egy olyan kormány vezetője lesz, amely a nemzeti érdekeket fogja képviselni. Elsősorban azt a célt tűzi ki maga elé, hogy az országot a jelenlegi szörnyű helyzetből kivezesse, hogy az emberek saját hazájukban boldoguljanak” – jellemezte Orbán Viktort a Magyar Hírlapban megjelent interjúban a napilapot is magában foglaló médiacsoportot tulajdonló nagyvállalkozó.

Széles Gábor szerint a gazdasági válság miatt már jövő júniusban – az európai parlamenti választásokkal együtt -, vagy ősszel előrehozott parlamenti választást kell tartani Magyarországon, mert olyan gazdaságpolitikai váltásra van szükség, amelyet szerinte egy baloldali kormány képtelen végrehajtani.

Rendkívüli személynek tartja Orbánt (fotó: MTI)

Rendkívüli személynek tartja Orbánt (fotó: MTI)

A magyar ellenzék gazdaságilag, nemzetstratégiai szempontból felkészült a kormányzásra. Az utóbbi egy-két hónapban a bátor szókimondás is tapasztalható, mert “már a Fidesz is érzi, hogy bátrabban kell megszólalnia” – elemezte a kormányváltás lehetőségét a miniszteri szerepre kész nagyvállalkozó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik