Belföld

Súlyos baleset Fejérben

Két jármű ütközésében ketten súlyosan, egy ember könnyebben megsérült szombat délelőtt a 64-es úton, a lajoskomáromi bekötőút közelében; a sérülteket mentőhelikopterrel és -autóval vitték kórházba. Egy osztrák házaspár szenvedett súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket.

A baleseti ambulanciára szállított 78 éves férfi és 66 éves nő súlyos, de nem életveszélyes állapotban van: bordatöréseik mellett egyéb sérüléseket is el kellett látnunk – mondta dr. Répásy György főorvos, a Fejér Megyei Szent György Kórház baleseti ambulanciájának ügyeletes vezetője.

A sérülteket a helyszínre irányított balatonfüredi mentőhelikopter és az enyingi mentőegység vitte Székesfehérvárra, a megyei kórházba.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztjének tájékoztatása szerint a helyszínre a sárbogárdi tűzoltók vonultak ki. A baleset során egy személyautó és egy kisteherautó ütközött, a személyautó osztrák rendszámú volt – közölte Makó Gábor polgári védelmi főhadnagy.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. R. Szabó Ágnes szóvivő későbbre ígért részleteket a balesetről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik