Belföld

Cserben hagytak egy elgázolt biciklist

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a kerékpárost, akit elgázolt egy autó péntek este Csávoly belterületén; a gépkocsi vezetője kiszállt az autóból és elhagyta a helyszínt.

A kivilágítatlan kerékpárral közlekedő 68 éves csávolyi férfi a Pacsirta utca és az Árpád utca kereszteződésében balra akart kanyarodni, amikor az erősen fékező személygépkocsi elütötte – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nyíkos Tamás törzszászlós beszámolt arról, hogy a személygépkocsiban 3 utas is ült, ők a baleset helyszínén maradtak, így sikerült azonosítani az elmenekült férfit.
A sajtóreferens elmondta, hogy a kórházba szállított kerékpáros bordatörést szenvedett és légmell alakult ki a szervezetében, amely életveszélyes állapotot idézett elő.

A gépkocsi 33 éves vezetőjét, aki szintén helyi lakos, a rendőrség nagy erőkkel keresi – tette hozzá.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.