Belföld

Két MSZP-irodába is érkezett fehér por

Az MSZP fővárosi IV. és XVII. kerületi szervezete is kapott fehér port tartalmazó borítékot, amelyhez egy levelet is mellékeltek - mondta Burány Sándor, a szocialista párt budapesti szervezetének elnöke.

A levél szerint amíg ki nem derül, “kik voltak 2006. október 23-án a rendőrruha alatt”, addig továbbra is kapnak ilyen “meglepetéseket” a szocialisták.

A levélen a Magyar Felszabadítási Szervezet aláírása szerepel, valamint Lendvai Ildikó szocialista parlamenti frakcióvezető nevét is odaírták.

Burány Sándor azt mondta, a levelek a keddi és szerdai postával érkeztek a IV. és a XVII. kerületi szervezethez. Hozzátette: értesítették a hatóságokat, amelyek jelenleg is vizsgálják, egészségre ártalmas-e a boríték tartalma.

A fővárosi szocialista vezető idétlen és erőtlen szélsőjobboldali kísérletnek tartja a történteket, amellyel szerinte a közvéleményt akarják megzavarni, illetve az emberek biztonságérzetét csökkenteni.

A politikus tudomása szerint az elmúlt hónapokban majdnem mindegyik fővárosi MSZP-szervezet kapott fehér port tartalmazó küldeményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik