Belföld

Két halottja van a Molotov-koktélos támadásnak

Hétfőre virradóra ismeretlen tettesek Molotov-koktélt dobtak és rálőttek két, egymással szemben lévő nagycsécsi családi házra. A támadásban egy 43 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen életét vesztette.

Körbezárta a rendőrség azt az útszakaszt, ahol hétfőre virradóra, nem sokkal éjfél után Molotov-koktélos támadás történt a Borsod megyei Nagycsécsen. A Dózsa utcában két, egymással majdnem szemközt lévő házon látszanak égési és lövésnyomok. Az egyik szomszéd – aki a másik megtámadott házban él – azt nyilatkozta a hírügynökségnek, hogy az ő élettársa hozta ki a halálos áldozatokat a lakásukból. Úgy tudja, hogy mindkettejüket fejbe lőtték.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt indított nagy erőkkel nyomozást.

A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy(ek) kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik