Belföld

Két halottat is találtak a búvárok szombaton

Egy 17 éves géberjéni fiatalember holttestére a Holt-Szamos vizében találtak rá szombaton, egy idős nő testét pedig az eltűnésétől mintegy 1,5 kilométerre, a Dunában találták meg Kisoroszitól nem messze.

Az elsődleges vélemény szerint a fiú beleesett a vízbe, a Mátészalkai Rendőrkapitányság szakértő bevonásával, közigazgatási eljárás során vizsgálja a vízbefúlás körülményeit. A szóvivő elmondása szerint a fiatalember eltűnését szombaton délelőtt jelezték hozzátartozói a rendőrségen. Egyelőre annyit tudni, hogy a fiatalember pénteken szórakozni volt egy közeli presszóban. A szórakozóhelytől 50 méterre találtak rá a szakképzett búvárok.

A Kisorosziban eltűnt idős asszony holttestét a Baptista Szeretet Szolgálat helikopterének segítségével találták meg a Dunában. A szolgálat vezetője elmondta, a néninek pénteken 14 órakor kellett volna hazaérnie a szokásos délutáni sétájáról, utoljára 15 órakor látták egy Kisoroszitól nem messze lévő úton. Szombaton délelőtt mintegy 70 ember indult a néni felkutatására. A keresésben civilek mellett a tűzoltóság és a szentendrei rendőrség szakemberei is részt vesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik