Belföld

Bosszút forral Kövér

Ha majd kormányra kerülünk, elérkezik az igazság pillanata; amit lehet, mindent feltárunk, és amit lehet, a közvélemény tudomására hozunk – üzente Kövér László a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

A Fidesz országos választmányának elnöke szerint a nemzeti csúcs politikai cirkusz volt, semmi több. “Mindenki, aki tárgyilagosan és elemző módon viszonyul a helyzethez, előre tudhatta, mi fog történni, és nem csalódott: Gyurcsány maga a változás akadálya” – mutatott rá.

Kövér az MDF-et és az SZDSZ-t a kisebbségi kormány mögött álló politikai erőknek tartja. Véleménye szerint mindkettő úgy fél az előre hozott választásoktól, mint ördög a tömjénfüsttől, mert pontosan tudják, csak addig tart a politikai létezésük, míg le nem zárják a szavazóurnákat.

A volt titkosszolgálati miniszter szerint Magyarországon tevékenyen működik a vörös polip. “Amint csak lehet, mindenki meg fogja fizetni az árát, hogy politikusként, vagy a nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományának tagjaként átlépte a demokratikus politikai normákat és a törvényesség határait” – üzente.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik